پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

آغاز ساخت بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در مشهد| وزیر بهداشت: ساخت ۵ ابر بیمارستان در دستور کار است

  • کد خبر: ۱۵۶۰۲۸
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
آغاز ساخت بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در مشهد| وزیر بهداشت: ساخت ۵ ابر بیمارستان در دستور کار است
کار ساخت ابر بیمارستان یک‌هزار تخت‌خوابی در شهرک دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور وزیر بهداشت و استاندار خراسان‌رضوی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پروژه ابر بیمارستان یک‌هزار تخت‌خوابی در مجموعه شهرک دانش و سلامت مشهد با زیر بنای حدود صد هزار متر مربع و در راستای دسترسی آسان‌تر مردم مشهد و زائران بارگاه منوری رضوی در قالب ۸ طبقه احداث می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه آغاز ساخت این بیمارستان اظهار داشت: استان خراسان‌رضوی و به‌خصوص شهر مشهد از لحاظ میزان تخت‌های بیمارستانی از  میانگین استاندارد پایین‌تر است از همین رو نیاز بود برای این استان و شهر مشهد که زائرپذیر است توجه بیشتری در حوزه ساخت بیمارستان‌های مجهز مبذول شود.

بهرام عین اللهی با بیان اینکه به یمن ورود رهبر انقلاب به شهر مشهد و براساس فرمایشات ایشان، ابر بیمارستان یک‌هزار تخت‌خوابی به‌منظور دسترسی آسان‌تر عموم مردم به ویژه زائران به خدمات درمانی در این شهر ساخته خواهد شد، خاطر‌نشان کرد: در این ابر بیمارستان تلاش می‌شود که همه تخصص‌ها حضور داشته باشند تا مردم مناطق مختلف شهر مشهد نیاز به طی کردن مسافت طولانی در شهر برای دریافت خدمت مورد نیاز خود را نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه دو ابر بیمارستان نیز با نام‌های حضرت مهدی (عج) و شهدای تجریش در تهران افتتاح شده است، گفت: برای سایر شهر‌ها نیز پیش بینی ابر بیمارستان شده و تاکنون ساخت پنج ابر بیمارستان در دستور کار وزارت قرار گرفته است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: با موافقت استاندار و پیگیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد سعی می‌شود برای ساخت این پروژه از پیمانکارانی استفاده شود که در مدت زمان کوتاهی بتوانند بیمارستان را تحویل دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، عین‌اللهی همچنین امروز در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل حضور اساتید توانمند و برجسته  در زمینه تولید دارو و تجهیزات پزشکی می‌تواند به توفیقات خوبی دست یابد، اظهار داشت: بنابر تاکید رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت توجه به تولیدات داخلی و برآورده شدن نیاز‌های کشور با بهره گیری از پتانسیل‌های قوی نیروی انسانی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشکده‌های اطراف آن می‌تواند به قطب شمال شرق کشور در حوزه تولیدات داخلی مطرح شوند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه برای اعطای مجوز‌های لازم به شرکت‌های دانش بنیان باید زیر ساخت‌های لازم برای تفویض اختیار به دانشگاه‌ها فراهم شود، تصریح کرد: در همین راستا، پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌تواند برای برآورده‌کردن نیاز‌های دارویی و تجهیزات مورد نیاز در شمال‌شرق کشور حضور پررنگی داشته باشد.

عین‌اللهی با اشاره به اینکه استان خراسان‌رضوی  از نظر تولیدات  مواد غذایی جایگاه مطلوبی در کشور دارد و در رابطه با کنترل مواد غذایی نیز در این دانشگاه اقدامات خوبی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در نظر داریم تا روند کسب مجوز‌های لازم مربوط به مواد غذایی نیز تسریع شود تا زمینه رونق تولید هر چه بیشتر فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->